Selskap

Ewimed er spesialist på produkter for drenering av pleuravæske og ascites. Her finner du mer informasjon om oss, nyheter om selskapet samt karrieremuligheter innenfor gruppen.

Selskap

Hos ewimed Denmark A/S er vi spesialister på produkter for drenering av pleuravæske og ascites. Du finner mer informasjon om oss, nyheter om selskapet og karrieremuligheter i vår gruppe her.


Her har vi samlet litt fakta om ewimed Norway AB og konsernet vi er en del av.

Ewimed er spesialist på produkter for drenering av pleuravæske og ascites, og har gjennom årene gjennomgått en rask utvikling i et voksende konsern. Her kan du lese mer om vår historie.

Vi deltar jevnlig på messer og kongresser i regi av ulike medisinske spesialistorganisasjoner. Dette gjør at vi kan informere våre kunder om nyheter om våre produkter og tjenester. Vil du besøke standen vår? Sjekk ut vår arrangementskalender for å se hvor du kan finne oss!

Ser du etter nye utfordringer? Vil du være med å utvikle og implementere nye ideer i et dynamisk arbeidsmiljø? Er du interessert av å jobbe innen medisinsk teknologi? Vi tilbyr mange muligheter innenfor konsernet….

Besøk vårt nyhetsområde og finn ut hva som skjer hos ewimed! Her kan du finne rapporter om selskapets aktiviteter og interessante nyheter om vår bransje.

Har du noen spørsmål?

Her er noen av våre ofte stilte spørsmål.

FAQ
Produkter for drenering av pleuravæske og ascites.

Org. 932 722 879

ewimed Norway AS

c/o Value Oslo AS

Erik Børrensen alle 7

3015 Drammen