Nettpolicy ewimed Norway

Denne nettpolicyen forklarer hvordan vi håndterer innhold på nettstedet vårt og hva som skjer med personopplysningene dine når du besøker nettstedet vårt. Den er et supplement til vår personvernerklæring. Detaljert informasjon om hvordan personopplysningene dine er beskyttet og hvilke rettigheter du har, finner du derfor i vår personvernerklæring.

SSL- eller TLS-kryptering

Dette nettstedet bruker SSL- eller TLS-kryptering av sikkerhetsgrunner. Dette er for å beskytte overføringen av konfidensielt innhold, for eksempel forespørsler eller bestillinger du sender til oss. Du gjenkjenner en kryptert forbindelse ved at adresselinjen i nettleseren din endres fra «http://» til «https://», og ved at du ser nøkkelsymbolet i nettleseren din.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på enheten din (datamaskin, mobil, nettbrett eller lignende) og lagres av nettleseren din. En informasjonskapsel inneholder en såkalt identifikator (en sekvens av bokstaver og tall) og fungerer som en slags ID-brikke. Informasjonskapsler forårsaker ingen skade på enheten din og inneholder ingen virus. Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en god opplevelse når du besøker dette nettstedet. De gjør det også mulig for oss å forbedre nettstedet.

De fleste av informasjonskapslene vi bruker, er såkalte «øktinformasjonskapsler» som slettes automatisk når du forlater nettstedet vårt. Andre informasjonskapsler lagres på enheten din til du sletter dem. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å gjenkjenne nettleseren din ved neste besøk.

Hvis du ikke ønsker å godta informasjonskapsler, kan du stille inn nettleseren din slik at den automatisk forhindrer lagring av informasjonskapsler, eller slik at du blir informert hver gang et nettsted ber om å lagre informasjonskapsler. Du finner mer informasjon på hjelpesidene til nettleseren. Hvis du velger å ikke godta informasjonskapsler, kan nettstedet fortsatt brukes, men med begrenset funksjonalitet.

Nettstedet vårt bruker en teknologi for aksept av informasjonskapsler levert av Borlabs Cookie. Leverandøren av denne teknologien er basert i Hamburg. Du kan selv velge hvilke informasjonskapsler du vil godta. Innstillingene dine videresendes ikke til Borlabs Cookie.

Analyse og annonsering

Vi har integrert Matomo-komponenten fra leverandøren InnoCraft Ltd, 150 Willis St, 6011 Wellington, New Zealand, på dette nettstedet. Matomo er et programvareverktøy for webanalyse, dvs. for å samle inn, sammenstille og evaluere data om atferden til besøkende på nettsteder. Det samles bl.a. inn opplysninger om hvilket nettsted den registrerte kom til et nettsted fra (såkalt referrer), hvilke undersider på nettstedet som ble besøkt, eller hvor ofte og hvor lenge en underside ble besøkt. Dette brukes til å optimalisere nettstedet og til kost-nytte-analyse av internettannonsering.

Programvaren drives på den behandlingsansvarliges server, og loggfilene, som er sensitive i henhold til personvernlovgivningen, lagres utelukkende på denne serveren.

Programtillegg og verktøy

Dette nettstedet bruker karttjenesten Google Maps via et API. Leverandøren er Google Ireland Limited («Google»), Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland. Google Maps er deaktivert når du først går inn på nettstedet. Først når du selv aktiverer Google Maps, opprettes en forbindelse til en av Googles servere. Tjenesten lagrer deretter IP-adressen din og overfører den til en av Googles servere i USA. Etter aktivering har eieren av dette nettstedet ingen innflytelse på overføringen av informasjon.

Serverloggfiler

Leverandøren av nettstedet samler automatisk inn og lagrer informasjon i såkalte serverloggfiler som nettleseren din overfører til oss. Dette er

  • nettlesertype og -versjon
  • Hvilket operativsystem som brukes
  • Henvisende URL-adresse
  • Vertsnavn på enheten
  • Klokken på serverforespørselen
  • IP-adresse

Denne informasjonen slås ikke sammen med andre datakilder. Leverandøren av nettstedet har en berettiget interesse i å kunne optimalisere nettstedet sitt og presentere det på en teknisk feilfri måte. Dette krever serverloggfiler.

Kontaktformular, e-mail eller telefon

Hvis du sender en forespørgsel til os via en kontaktformular eller tager kontakt via e-mail eller telefon, vil de kontaktoplysninger, du giver, blive gemt af os, for at vi kan svare på din forespørgsel. Vi deler ikke disse oplysninger med andre uden samtykke. Se også vores persondatapolitik for at få flere oplysninger om, hvordan disse data håndteres.

Kontaktskjema, e-post eller telefon

Hvis du sender oss en henvendelse via et kontaktskjema, eller tar kontakt via e-post eller telefon, lagrer vi kontaktopplysningene du oppgir for å kunne svare på henvendelsen din. Vi deler ikke denne informasjonen med andre uten ditt samtykke. Se også vår personvernerklæring for mer informasjon om hvordan disse opplysningene håndteres.

Sosiale medier

Innholdet på dette nettstedet kan deles på sosiale medier som Facebook, LinkedIn eller Twitter. Til dette formålet bruker nettstedet eRecht24 Safe Sharing Tool. Dette verktøyet formidler bare kontakt mellom mediet og brukeren når brukeren aktivt klikker på delingsknappen. Brukerdata overføres ikke automatisk til sosiale medier via dette verktøyet. Hvis brukeren abonnerer på et sosialt medium, vises et informasjonsvindu der brukeren kan bekrefte teksten før den sendes.