ewimed service

Vår serive skal gi deg trygghet etter at du har fått et permanent kateter for å drenere pleuravæske eller ascites. Servicen garanterer at du, dine pårørende eller hjemmesykepleien kan håndtere drenasjesettet vårt og bestille nytt materiell etter utskrivning fra sykehus. Dermed bidrar vi til din etterbehandling.

ewimed tjeneste

Vår tjeneste skal gi deg trygghet etter at du har fått installert et permanent kateter for å drenere pleuravæske eller ascites. Det sikrer at du, dine pårørende eller hjemmesykepleien kan håndtere dreneringssettet vårt og bestille nytt materiell etter utskrivning fra sykehus. Ved å gjøre dette bidrar vi til din etterbehandling.

Utskrivelse fra sykehus

Legen har implantert kateteret ditt. Før du forlater sykehuset vil vi få beskjed om det er nødvendig å gi opplæring til hjemmetjenesten. Ønsker du å tømme væsken selv, sørger vi selvfølgelig for opplæring for deg og dine pårørende.

Bestill time med en av våre sykepleiere

Sykehuset vil kontakte en av våre sykepleiere slik at vi kan planlegge opplæring av deg og dine pårørende samt hjemmetjenesten. Vi viser deg hvordan du gjør dreneringen med vårt drenasjesett. Samtidig sørger vi for at du har materiale til drenasje og hjelper deg med å skape fremtidige bestillingsrutiner

Opplæring

Våre ansatte gir opplæring til hjemmetjenesten og/eller deg og dine pårørende. Hvis du ønsker, kan denne opplæringen foregå hjemme hos deg. Steg for steg viser vi deg hvordan en drenasje fungerer. Vi viser selvfølgelig også hvordan man skifter bandasjene. Har du spørsmål om produktene våre, kan våre ansatte hjelpe med dette. Du får brosjyrer med veiledning om drenering, som du kan lese i etterkant. I tillegg følger detaljerte instruksjoner på norsk med alle drenasjesett.

Bestilling av materiale

Dersom du eller dine pårørende ønsker å foreta drenasjen selv, avtaler vi med sykehuset/hjemmetjenesten å få materialet sendt hjem til deg. Kontroller gjerne hvor mange drenasjesett du har igjen etter hver drenasje, da levering kan ta 3 virkedager. Du kan velge om du vil at vi skal sende produktene hjem til deg eller om du vil hente de på nærmeste postutleveringssted. Har du hjemmetjeneste til å hjelpe deg kan de ta med produktene.

Returer

Hvis du ikke lenger trenger produktene du har hjemme, kan vi dessverre ikke ta de tilbake på grunn av hygieneregler. Du kan da kontakte sykehuset for å se om de vil ta i mot produktene.

Har du noen spørsmål?

Her er noen av våre ofte stilte spørsmål.

FAQ
Produkter for drenering av pleuravæske og ascites.

Org. 932 722 879

ewimed Norway AS

c/o Value Oslo AS

Erik Børrensen alle 7

3015 Drammen